Vrouwen Actief

Volkel

Nieuwsbrief:

 September 2020

Wat leven we in een bizarre tijd. Het coronavirus waant zich nog om ons heen en houdt ons toch bezig en alert. Hopelijk is iedereen nog in goede gezondheid.
Als bestuur hebben we toch, coronaproef, bij elkaar gezeten om het een en ander door te spreken.
Unaniem zijn we het met elkaar eens dat activiteiten die in de Schakel zouden plaats vinden niet goed te organiseren zijn voor onze vereniging.
Het protocol zegt onder andere dat we 1,5 meter uit elkaar moeten zitten, en dan ook echt blijven zitten, en alleen dat al is niet te doen bij een activiteit als Vrouwen Actief avond, Sinterklaas viering en de Kerstviering. We hebben dan ook met pijn in ons hart moeten besluiten om alle Schakel activiteiten in 2020 niet door te laten gaan.
Activiteiten buitenshuis is een vraagteken en willen we graag voorleggen aan jullie. Bijgevoegd vinden jullie dan ook een enquete formulier. Zouden jullie dit, ingevuld, aan ons willen retourneren? We nemen hier dan later een besluit over.

Alleen in januari en februari zijn de openingsvergadering, het handboogschieten en het kaarten doorgegaan. Hierna viel alles stil.
Er zijn dus weinig kosten gemaakt in 2020. We hebben dan ook voornemens om de contributie voor  2021 eenmalig te verlagen tot 
€ 10,- voor leden van 2020.

 

Wat in 2020 wel doorgaat is de Sam’s kledingactie.
Op donderdag 5 november kunt u van 8.30 tot 19.00 uur uw gebruikte kleding en schoeisel in gesloten plastic zakken weer inleveren bij de fam. Verkuijlen, Wezelstraat 17 in Volkel.
Noteert u deze datum, we krijgen hier weer een klein zakcentje voor.